Ara

Kartal İlçe Millli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kıraç bugün okulumuzda öğretmenlerimizle buluştu. Öğretmenlerimizin sorularını cevaplayan müdürümüz, problemlerin çözümü için mümkün olan her şeyi yapabileceklerini açıkladı. Bu değerli ve samimi sohbeti öğretmenlerimizin motivasyonunu ve ümidini tazeledi. Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kıraç'a ziyareti ve ilgisi için çok teşekkür ederiz.

Ara

Aliya Kültürevi sohbetlerinin üçüncüsü bugün, İlim Yayma Cemiyeti Kartal Şube Başkanı Eşref Ergün hocamızın katılımıyla gerçekleşti. Hocamıza ve programı organize eden öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Dede Korkut Gençlik Şöleni'ne tüm lise öğrencilerimizle birlikte katıldık. öğrencilerimiz programın içeriğine İstiklal Marşımızı okuyarak katkı sağladılar. öğrencilerimizin, atalarını yakından tanıyan, değerlerini geleceğe taşıyan ve uygulayan bir nesil olması en büyük gayelerimizden. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ara

Üniversite gezilerimiz devam ediyor!

12. sınıf öğrencilerimizin ilgi ve motivasyonlarını artırmak için sık sık düzenlediğimiz üniversite gezilerimizde bu seferki durağımız İstanbul Teknik Üniversitesi idi. Öğrencilerimiz, üniversite ve bölümler hakkında bilgi aldılar ve kampüsü gezerek merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldular. Öğrencilerimize merak ettikleri üniversiteler hakkında bilgi ve deneyim sunmaya devam edeceğiz.

Ara

Tuzla Abdullah Tayyip Olçok İHO koordinatörlüğünde yapılan İmam Hatip Ortaokulları arası Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma İstanbul İl Finalinde öğrencimiz Rabah Ur Rahman 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, danışman öğretmenimiz Hakan Kelebek'e çok teşekkür ediyoruz.

Ara

İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma İstanbul İl Finali okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzun Bilim Fen ve Teknoloji kulübü, Aralık ayı toplantısını laboratuvarda gerçekleştirdi ve öğrencilerimizin de fikirleri doğrultusunda "Bilim ve Cocuk" konulu bir duvar gazetesi hazırladılar. okulumuzun panolarında sergilenen bu etkinlik için emeği geçen öğrencilerimize ve kulüp öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Aliya Kültürevi'nde düzenlediğimiz sohbetlerimizin ikincisinde İlahiyatçı ve Soğanlık Ulu Camii İmam Hatibi Okan Horoz'u konuk ettik. Adab-ı Muaşeret üzerine öğrencilerimizle sohbet eden hocamıza teşrifleri için çok teşekkür ederiz. Katılan öğrencilerimizin de bu sohbetlerden en üst düzeyde fayda sağlamalarını umut ediyoruz. Programı organize eden öğretmenlerimize ve büyük bir şevkle katkı sağlayan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Gazze'ye yardım için her hafta dürüstlük manavında buluşuyoruz. Satıcısı olmayan manavımızda öğrencilerimiz meyvelerini alıp ücretini hayır kumbarasına atıyorlar. Toplanan parayı Gazze'deki kardeşlerimize gönderiyoruz. Hem hayır yapmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz hem de sağlıklı beslenmiş oluyor. Öğrencilerimize ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Siz değerli velilerimizin de desteklerini bekliyoruz. Her zaman yapacak bir şeyler vardır!

Ara

Bugün öğrencilerimizle birlikte JMUN (Junior Model United Nations) Açılış Simülasyonu Toplantısına katılım sağladık.Öğrencilerin her birinin bir ülkeyi temsil ettiği ve ülkelerin sorunlarına çözümler sundukları  bu örnek oturumda çocuklarımız gözlemlerini yaptılar. 2. dönem gerçekleşecek olan toplantılara da aktif olarak katılım sağlayacaklar. Programa katılım sağlayan öğrencilerimize ve koordinatör öğretmenlerimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Ara

Selçuk Eraydın Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.