Mrt

Bugün gerçekleştirdiğimiz Aliya Kültürevi Sohbetlerinde Kartal Soğanlık Ulucami İmam Hatibi Okan Horoz hocamızı ağırladık. Okan Horoz hocamıza bizi kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin manevi yönüne destek verdiğimiz bu sohbetlerimizi gerçekleştiren öğretmenlerimize emeklerinden dolayı müteşekkiriz.

Mrt

Bugün, bir milletin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını anlatan İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolü olarak kabul edilişinin yıldönümünüdür. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle milli birlik ve beraberliği ruhumuzun en derinlerinde hissettiğimiz bu özel günde okulumuzda Mehmet Akif Ersoy'u, kahraman ordumuzu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mehmet Akif Ersoy yaşanılan mücadelenin zorluğunu "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." diyerek ifade etmiş ve bu marşı Aziz Türk Milletine armağan etmiştir.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bilim fen ve teknoloji kulübü olarak, Fen Bilimleri derslerinde işlediğimiz konuların daha kalıcı olmasını amaçlıyor ve bunun için de okul panomuzu görsel materyalleri kullanarak hazırlıyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Filistin'e destek kermesimiz birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği oldu. Herkesin emek verdiği, bereketli bir kermes gerçekleştirdik. Bu vesileyle iyilikte yarışan, katılan, emek veren, öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve katılan herkese çok teşekkür ederiz.

Filistin gündemini bir an bile olsun unutmamak, dualarımızı eksik etmemek için her fırsatta Filistin'i anlamaya ve anlatmaya devam edeceğiz. Allah dualarımızı ve yaptığımız hayırları kabul etsin.

Şbt

Berat Kandili tüm İslam alemi için büyük öneme sahip bir gündür. Şaban ayının 14. gecesidir. Berat Kandili Arapça'da kurtuluşa erme, temize çıkma ve temiz olma anlamlarına gelir, bu yüzden bu gecede tövbe edenlerin günahlarının affedileceği aktarılır. Bizler de bu mübarek geceyi Allah'ın rızasını umarak, ibadetlerle ve dualarla geçiririz. Biz de okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla beraber bu gecenin önemini bir kez daha hatırlatmış olduk.  Berat gecesi tüm İslam alemine mübarek olsun ve Allah bu geceden tertemiz çıkmayı hepimize nasip eylesin.