İSTANBUL / KARTAL - SELÇUK ERAYDIN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Haz

Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerimizin ter döktüğü YKS sınavı bitti. Sınavın ardından gözler sonuçlar açıklandığında tercih işlemlerinin nasıl yapılacağında.

Haz

Okulumuz Hafızlık proje sınıfı 8. sınıf öğrencilerinden Ömer KİREMİTÇİ hafızlığını tamamladı. Öğrencimizi, ailesini ve hocalarını tebrik ediyoruz. Allah ezberledikleri ile amel etmesini nasip eylesin.

Haz

7/A Hafızlık proje sınıfı öğrencilerimizden Yılmaz KORKUT proje kapsamında başlamış olduğu hafızlık eğitimini tamamlamıştır. Öğrencimizi, hocalarını ve ailesini tebrik ediyoruz.

Haz

29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenen Eğitimde Ölçme Değerlendirme Uygulamaları Ulusal Kongresi'ne 7 bin 402 dinleyici çevrim içi olarak katıldı.

May

5, 6, 7 ve  8. Sonuç düzeylerinde 7 ve 8. Ünite Çalışma Fasikülleri Yayımlandı.

May

7.sınıflarımız peygamberimizin ahlâkını tanıyorlar. Alemlere rahmet peygamberimizi örnek alıyorlar. Emeği geçen öğrencilerimize ve Recep kılıç hocamıza teşekkür ederiz.

May

Yaklaşık bir yıldır devam eden salgın yüzünden yine sevdiklerimizden ayrı bir bayram yaşıyoruz. Zor süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde bu bayramın sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son bayram olmasını temenni ediyorum. Ramazan'da başlayan İsrail bombardımanında şehid olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah İsrail zulümünün bittiği Mescidi Aksa'nın kurtarıldığı, Doğu Türkistan'daki zulmün sona erdiği günleri görmeyi nasip etsin.

Ramazan Bayramının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemi ve tüm dünyaya sevgi, barış ve huzur getirmesini dilerim.

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Ramazan Bayramımız Mübarek olsun.

May

11 Mayısta yayınlanan Basın açıklaması ile Lise sınavlarında düzenlemeye gidilmiştir.

Okulumuzda her ay düzenli olarak yapılan olan Veli Akademileri devam ediyor.

Şbt

5B sınıfının veli toplantısı Cuma günü yapıldı. Kahvaltılı veli toplantısına katılan velilerimizle sınıfın, öğrencilerin durumu görüşüldü. Toplantıda ayrıca açılan yeni kurslarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Hafızlıklarını tamamlayan kızlarımızın yapılan icazet töreninin ardından okulda da kendilerine plaket takdim ettik. 10. sınıf öğrencimiz Ayşe Pazil (Aihaiti AYIXIAN) ve 9. sınıf öğrencimiz Funda Nisa Balım' ı tebrik ediyor tamamladıkları hafızlıklarından dolayı takdir ediyoruz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuz 5. ve 9.sınıf öğrencilerine yönelik "hazır Bulunuşluk Sınavı" yapıldı. İlki geçen hafta Perşembe günü Türkçe ve Fen derslerinden yapılan sınavın ikincisi bugün Matematik ve İngilizce derslerinden test olrak yapıldı.

Mrt

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün İstanbul´u Okuyorum Projesi kapsamında 27 Mart 2019 Çarşamba günü okulumuz lise öğrencileri ile "6 çizili satırlar" etkinliği yapıldı.

Bu kapsamda ikinci ders saatinde altı öğrenci okuyup sevdikleri kitaplardan altını çizdikleri altı satırı öğretmenleri gözetiminde sınıfta okudular. Öğretmenlerimiz aynı çalışmayı ortaokul öğrencilerimiz ile de yaptılar.