SELÇUK ERAYDIN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

0(216) 377 60 77
0(216) 377 60 78 (Müdür)
Adres
Cumhuriyet Mah. Rabia Çıkmazı Sk. Selçuk Eraydın Anadolu İmam Hatip Lisesi Blok No 5 İç Kapı No 1 Kartal / İstanbul
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerleriyle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradandan ötürü sevebilen, tabiatı imha değil imar eden sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak. Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı ve topluma önderlik eden, doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren , bir eğitim kurumu olmak için çalışıyoruz.
Başarılar
*YKS_2023- Sözel Türkiye 462.si, Sözel Türkiye 7424.sü, Sayısal Türkiye 60444.cü, *2023 Kudüs Konulu deneme yarışması Türkiye Üçüncülüğü *2023 Futsal Ortaokul Kartal Birinciliği *2023 Futsal İHL turnuvası İstanbul Birinciliği *Beyaz Bayrak Sertifikası *Öğrenci Dostu Okul Sertifikası *Okulum Temiz Sertifikası *KTS Başarı Sertifikası *2023 KickBoks dalında 2 Türkiye Birinciliği, 1 Türkiye üçüncülüğü-Taekwondo dalında 1 Türkiye üçüncülüğü
Ulaşım
6 BÖLGEYE OKUL SERVİSİ - E-5 ÜZERİNDEN GEÇEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI - METRO M1 (Adnan Kahveci Durağı)- KURFALI MİNİBÜSÜ
TEVEKKÜL TURİZM
Şehir Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kaymakamlığa 4 km uzaklıkta. D-100 (E-5) Yanyola 100 metre mesafede yer almaktadır.
HAFIZLIK PROJE: 30 İNGİLİZCE DİL PROJE: 30 ORTAOKUL NORMAL SINIF: 60 LİSE: 68
Taban-Tavan Puan Bilgileri
HAFIZLIK İÇİN SINAVA GİRME ŞARTI BULUNMAKTADIR. LİSE ADRESE DAYALI KAYIT YAPILMAKTADIR.
YKS2023 - Sözel Türkiye 462.si, Sözel Türkiye 7424.sü, Sayısal Türkiye 60444.cü
Sportif Etkinlikler
*KİCK BOKS *MUAY THAİ *WUSHU (UZAKDOĞU SPORLARI SALONU VAR) *BASKETBOL *VOLEYBOL *FUTBOL *FUTSAL *MASA TENİSİ *YÜZME *OKÇULUK
TUBİTAK 4006 BİLİM ETKİNLİKLERİ - YAZILIM, ROBOTİK KODLAMA KURSLARI